Անհրաժեշտ սարքավորումներ
Մրգային չիպսեր
Բանջարեղենային չիպսեր
3․ Բանջարեղենային չիպսեր, կանաչիներ, համեմունքներ
Դդում, գազար, պղպեղ, բազուկ, դդմիկ, վարունգ, լոլիկ, կանաչ սոխ, նեխուր
Պաստեղներ
Ինչպես պահել արտադրանքը
Ինչպես օրինականացնել գործունեությունը
Փաթեթավորում և պիտակավորում
7․1 Փաթեթավորում և պիտակավորում
Ինչպես ենք մենք փաթեթավորում և պիտակավորում արտադրանքը
7․2 Ինքնարժեքի հաշվարկ
Ֆոտո և վիդեոնկարահանում
8․1 Ինստագրամյան էջի փաթեթավորում
7քայլ ինստագրամյան էջը փաթեթավորելու համար
8.3 Կոմպոզիցիայի տեսակները և տարրերը
Ինչպես վաճառել արտադրանքը