1.Բանջարեղենային չիպսեր, կանաչիներ, համեմունքներ
Դդում, գազար, պղպեղ, բազուկ, դդմիկ, վարունգ, լոլիկ, կանաչ սոխ, նեխուր
1.Փաթեթավորում և պիտակավորում
Ինչպես ենք մենք փաթեթավորում և պիտակավորում արտադրանքը
2.Ինքնարժեքի հաշվարկ
1.Ինստագրամյան էջի փաթեթավորում
7քայլ ինստագրամյան էջը փաթեթավորելու համար
2.Ի՞նչ է վիզուալը3.Կոմպոզիցիայի տեսակները և տարրերը
4.Գույնի տեսություն25 վիդեոդաս
Նյութերի հասանելիություն՝ 12 ամիս
Անհրաժեշտ սարքավորումներ
Մրգային չիպսեր
Բանջարեղենային չիպսեր
3․ Բանջարեղենային չիպսեր, կանաչիներ, համեմունքներ
Դդում, գազար, պղպեղ, բազուկ, դդմիկ, վարունգ, լոլիկ, կանաչ սոխ, նեխուր
Պաստեղներ
Ինչպես պահել արտադրանքը
Ինչպես օրինականացնել գործունեությունը
Փաթեթավորում և պիտակավորում
7․1 Փաթեթավորում և պիտակավորում
Ինչպես ենք մենք փաթեթավորում և պիտակավորում արտադրանքը
7․2 Ինքնարժեքի հաշվարկ
Ֆոտո և վիդեոնկարահանում
8․1 Ինստագրամյան էջի փաթեթավորում
7քայլ ինստագրամյան էջը փաթեթավորելու համար
8.3 Կոմպոզիցիայի տեսակները և տարրերը
Ինչպես վաճառել արտադրանքը