Ռիտա  Պետրոսյան

EcoSnack ընկերության հիմնադիր

2020 թ․ սկզբին սկսեցի բնական սնեքերի բիզնեսը իմ խոհանոցից, 3 ամիս հետո տեղափոխվեցինք արտադրամաս, իսկ հիմա մեզ ճանաչում են աշխարհի տարբեր երկրներում։

Արտադրում ենք՝
30 տեսակի մրգային և բանջարեղենային չիպսեր
36 տեսակի բնական պաստեղներ
Բնական կոնֆետներ, համեմունքներ։

Այժմ ստեղծել եմ օնլայն դասընթաց սնեքերի պատրաստման և օնլայն վաճառքի մասին։


Այս դասընթացը քեզ համար է, եթե դու
    • Սկսնակ ես

    Ուզում ես սովորել ճիշտ չորացնել գեղեցիկ և համեղ բնական չիպսեր և պաստեղներ
    • Ունես փորձ

    Բայց քեզ մոտ լավ չի ստացվում և շատ հարցեր ունես պատրաստելու և պահպանելու վերաբերյալ
    • Երազում ես սեփական բիզնեսն ունենալ
    Եթե ուզում ես սովորել բնական սնեքեր պատրաստել և վաճառել օնլայն հարթակում
Դասընթացի ծրագիր
  • ՆԵՐԱԾՈՒԹՅՈՒՆ
    Ծանոթություն ծրագրին
  • Մոդուլ 1
    ԱՆՀՐԱԺԵՇՏ ԳՈՐԾԻՔՆԵՐ
    Ինչպես ընտրել ճիշտ սարքավորումներ և գործիքներ

    1․Ինչպես ընտրել ճիշտ դեհիդրատոր
    2․Այլ անհրաժեշտ սարքավորումներ
  • Մոդուլ 2 
    ՄՐԳԱՅԻՆ ՉԻՊՍԵՐ
    Մրգային չիպսերի պատրաստման գաղտնիքները՝ ինչպես չորացնել, ինչ հաստության կտրատել, ինչպես դասավորել, չորացվածության աստիճանը ինչպես որոշել, մրգերի որ սորտերը ընտրել չորացնելու համար

    1.Մրգային չիպսեր
    Ելակ, ծիրան, սալոր, թուզ, դեղձ

    2.Մրգային չիպսեր
    Սեխ, ձմերուկ, տանձ, խնձոր, արքայանարինջ

    3.Մրգային չիպսեր
    Կիվի, բանան, արքայախնձոր, ցիտրուսներ


    Մրգերի լավագույն սորտերի աղյուսակ
    Թարմ մրգերից ինչքան չիպս (աղյուսակ)
    Մրգերի չորացման ժամանակահատվածի աղյուսակ
  • Մոդուլ 3
    ԲԱՆՋԱՐԵՂԵՆԱՅԻՆ ՉԻՊՍԵՐ
    Բանջարեղենային չիպսերի պատրաստման գաղտնիքները՝ ինչպես չորացնել, ինչ հաստության կտրատել, ինչպես դասավորել, չորացվածության աստիճանը ինչպես որոշել։

    1.Բանջարեղենային չիպսեր, կանաչիներ, համեմունքներ

    Դդում, գազար, պղպեղ, բազուկ, դդմիկ, վարունգ, լոլիկ, կանաչ սոխ, նեխուր



    Թարմ բանջարեղենից ինչքան չիպս - աղյուսակ
    Բանջարեղենների չորացման ժամանակահատվածի աղյուսակ
  • Մոդուլ 4
    ՊԱՍՏԵՂՆԵՐ
    Ամենաբնական և համեղ պաստեղների պատրաստման գաղտնիքները՝ քանի ժամ և ինչ աստիճանում չորացնել, չորացվածության աստիճանը ինչպես որոշել, ինչպես կտրատել պաստեղները։

    1.Բնական պաստեղների պատրաստման գործընթացը - 36 տեսակ

    2.Արդեն չորացրած պաստեղները

    Պաստեղների բաղադրատոմսերի գրքույկ
  • Մոդուլ 5
    ԻՆՉՊԵՍ ՊԱՀՊԱՆԵԼ ԱՐՏԱԴՐԱՆՔԸ
    Ինչպես պահպանել բնական արտադրանքը վնասատու միջատներից

    1.Ինչ պայմաններում պահել չիպսերը և բնական պաստեղները, որ թարմ ու գեղեցիկ մնան
  • Մոդուլ 6
    ԻՆՉՊԵՍ ՕՐԻՆԱԿԱՆԱՑՆԵԼ ԳՈՐԾՈՒՆԵՈՒԹՅՈՒՆԸ
    Ինչպես դառնալ ԱՁ

    1.Ինչպես օրինականացնել գործունեությունը և սերտիֆիկացնել արտադրանքը


    Տեխնոլոգիական հրահանգի օրինակ
    ԿՍՏ արտադրանքի համար
  • Մոդուլ 7
    ՓԱԹԵԹԱՎՈՐՈՒՄ և ՊԻՏԱԿԱՎՈՐՈՒՄ

    1.Փաթեթավորում և պիտակավորում

    Ինչպես ենք մենք փաթեթավորում և պիտակավորում արտադրանքը


    2.Ինքնարժեքի հաշվարկ


    Չիպսերի կալորիականության աղյուսակ
    Պաստեղների կալորիականության աղյուսակ
    Էլեկտրաէներգիայի ծախսի հաշվարկային աղյուսակ
  • Մոդուլ 8
    ՖՈՏՈ և ՎԻԴԵՈՆԿԱՐԱՀԱՆՈՒՄ
    Կսովորենք ինքնուրույն նկարել համեղ ֆոտոներ և վիդեոներ

    1.Ինստագրամյան էջի փաթեթավորում

    7քայլ ինստագրամյան էջը փաթեթավորելու համար

    2.Ի՞նչ է վիզուալը

    3.Կոմպոզիցիայի տեսակները և տարրերը

    4.Գույնի տեսություն
    5.Լույսի տեսակները
    6.Ինչպե՞ս համադրել ֆիդը
    7.Ինչպե՞ս լուսանկարել և մշակել նկարը
    8.Վիդեոմոնտաժ
  • Մոդուլ 9
    ԻՆՉՊԵՍ ՎԱՃԱՌԵԼ ԱՐՏԱԴՐԱՆՔԸ
    Օնլայն վաճառքների գաղտնիքները

    1.Ինչպես վաճառել սոցցանցերում։ Հաճախորդների տեսակները

    2.Էջի առաջխաղացման տեսակները

    3.Թարգեթ գավազդի միացման եղանակները՝ քայլ առ քայլ
Փաթեթ
Ստանդարտ
  • Ներածություն
  • 1.Անհրաժեշտ սարքավորումներ
  • 2.Մրգային չիպսեր
  • 3.Բանջարեղենային չիպսեր
  • 4.Պաստեղներ
  • 5.Ինչպես պահպանել արտադրանքը
  • 6.Ինչպես օրինականացնել գործունեությունը
  • 7.Փաթեթավորում և պիտակավորում
  • 8.Ֆոտո և վիդեոնկարահանում
  • 9.Ինչպես վաճառել արտադրանքը օնլայն, ինչպես գովազդ միացնել
  • ԲՈՆՈՒՍ՝ բնական կոնֆետներ և գրանոլա


25 վիդեոդաս

Նյութերի հասանելիություն՝ 12 ամիս

199.000֏
400.000֏
ԳՆԵԼ
Աշակերտների կարծիքները
  • Բարև Ռիտա ջան ,ընդհանուր առմամբ շատ շատ եմ սիրել մեր դասընթացը,առավելապես պաստեղներ պատրաստելը և էլ առավել,երբ որ ուղիղ միացում էինք ունենում ,շփվում միմյանց հետ ու քննարկում մեզ հուզող բոլոր հարցերը,արդյունավետ էր նրանով ,որ ոչ մի միրգ չի թափվում կամ վերածվում է պաստեղի կամ չիպսի,արդյունքում լուծվում է նաև երեխաների snacks ների հարցը,
    կոնկրետ դասընթացում ամեն ինչ էլ ներառված էր,մենակ ես ներառված չէի,😂😂աշխատանքս ինձ շատ էր խանգարում,բայց ամեն բան հաղթահարելի է երբ կա ցանկություն,շաաատ շնորհակալ եմ Ռիտա ջան ,մեզ նման հնարավորություն ընձեռելու համար
    ես գնահատում եմ 10+
    Քրիստինե Զատիկյան
    ԱՄՆ
  • Ռիտա ջան շատ շնորհակալ եմ նման անթերի դասընթացի համար։ Միակ դասընթացն է, որ առանց մտածելու գնել եմ և չեմ փոշմանել։ Ամեն ինչ շատ կազմակերպված էր, բոլոր դասերը մանրամասն ներկայացված։
    Կգնահատեմ 10+ նման բարձրորակ աշխատանք կատարելու համար։
    Սոնա Գալստյան
    ԱՄՆ
  • 1- Դասընթաքում անշուշտ բացի դասերից որ շատ-շատ բան սովորեցի, հաւանեցի որ առիթ էր տրուած որ մասնակիցները իրար հետ իրենց փորձառութիւնները կիսեն։

    2- Րոլերի պատրաստելը շատ ճոխ էր։
    3- Ճիշտն ասած վերջին մոդուլը դեռ ժամանակ չեմ արել նայեմ, բայց մնացածին 9 կտայի։

    Շատ շնորհակալ եմ ❤️
    Ալենուշ
    Ֆրանսիա
  • Ռիտան մանրամասնորեն բացատրեց ամեն բան, կցցելով վիզուալը, որը թափանցիկ դարձրեց ցանկացած պատրաստման եղանակ։ Բոլոր դասերը շատ արդյունավետ ձևով ներկայացված էին։

    Ինֆորմացիան բավականին խիտ էր և ծավալուն, չեմ կարծում որևէ պակաս բան կար։

    10/10
    Լիլիթ Դավթյան
    Կանադա
  • Շնորհակալություն ձեր պրոֆեսիոնալ հմտությունը փոխանցելու համար։ Արդյունավետ է այնքանով, որ կարողանում եմ պատրաստել ամեն ինչ, ինչ որ սովորել եմ։ 
    Գնահատականը միանշանակ 10 և ավել։
    Այնքան հետաքրքիր էր ինձ դասերը, որ ցանկանում եմ շարունակել։
    Ռուզաննա
    ԱՄՆ
  • Ողջույն Ռիտա ջան,ամեն ինչ շատ պարզ,հասկանալի բացատրում էիք։Ինչ հարց էլ պատրաստելու ժամանակ առաջացավ ուղիղ եթերների ու տելեգրամի միջոցով պատասխանեցիք։Անկեղծ ես շատ շնորհակալ եմ։Կգնահատեմ 10))😘😘❤️
    Լիլիթ Հովհաննիսյան
    Հայաստան
  • Բարեւ սիրելիս ինձ համար ամեն ինչ լավեր ու նպատակային ամեն բան ասվածեր աշնանը կսկսեմ իմ իմ պաստեղների գործը։

    Գնահատում եմ 10
    Լիլիթ
    Իսպանիա
  • Ռիտա ջան ուզում եմ հատուկ շնորհակալություն հայտնել հրաշալի,համեղ ու ոգևորող դասընթացի համար,մարդկային բարձր որակների ու անկեղծության համար ,որ զգացել և գնահատել ենք բոլորս։Մաղթում եմ ձեզ նորանոր հաջողություններ ու բարի ընթացք❤️
    Լուսինե Բաղդասարյան
    Հայաստան
  • Ես գրելով չեմ կարող արտահայտել իմ հիացմունքը Ձեր կատարած աշխատանքի դիմաց։😊😊Հուսով եմ մի անգամ կտեսնեմ Ձեզ և ամուր կգրկեմ ։

    Ձեր դասընթացում ամեն ինչ գերազանց էր ,ոչ մի գրամ չեմ ափսոսացել ծախսածս գումարի համար👍👍

    Ես շատ գրագետ,գեղեցիկ և ամենակարևորը ժպտերես ուսուցչուհի ունեցա։Շնորհակալ եմ Ձեզ այդքան մեծ աշխատանքի համար։❤❤Դուք շատ մեծ գործ արեցիք,կարելիա ասել մեծ դուռ բացեցիք մեր՝ աշակերտներիս համար։ Աստված Ձեր գործերին հաջողություն տա։

    Այսօր չի վերջանա ,որ սկսեմ գրել։Ձեր դասընթացում գնահատեցի
    1.Գրագիտությունը
    2.Մաքրությունը
    3.Աշխատասիրությունը
    Ես բան չունեմ ավելացնելու😊Իսկ բալային առումով ոչ թե 10 այլ1000կգնահատեմ։
    Ապրեք դուք🙏🙏👏👏👏
    Էլինա Նավասարդյան
    Հայաստան
  • Ռիտա ջան անչափ շնորհակալ ենք ձեզանից և ձեր վարած դասընթացից, հրաշալի ամիսներ էին, ամեն շաբաթ սպասում էինք նոր վիդեոյին❤️❤️👍👍շատ մատչելի և հաճելի դասընթաց էր ինձ համար, էլ չեմ ասում ձեր մարդ տեսակից❤️❤️❤️որ ամեն անգամ ոգևորում և դրական լիցքեր էր տալիս բոլորին💋💋💋💋շնորհակալ ենք շաաաատ
    Հասմիկ Թովմասյան
    Հայաստան
  • Ռիտա ջան, շնորհակալ եմ, հետաքրքիր դասընթացի, նոր մասնագիտության ու քեզ ճանաչելու համար: Շատ հավես էր, լիքը նոր բաներ սովորեցինք,ամենալավ պահն էնա, որ ամեն ինչ հենց առաջին անգամից շատ լավ ստացվումա, քո մեծ փորձը անգամ մեզ սխալվելու հնրավորություն չի տալիս: Մեծ բավականություն եմ ստանում աշխատանքի ընթացքից ու անչափ ոգևորվում եվրոպացի ընկերներիս հիացած արձագանքից: Հատկապես մրգային պաստեղները շատ արագ սրտեր են գերում: Շնորհակալություն❤️
    Գոհար Պապյան
    Կանարյան կղզիներ
  • Հարգելի Ռիտա Պետրոսյան, Ձեզ անկեղծ շնորհակալություն եմ հայտնում չորացրած մրգի չիպսեր պատրաստելու դասի համար: Ձեր գիտելիքները ինձ մեծապես ոգեշնչեցին: Դասի ընթացքում ստացած մանրամասն ցուցումներն ու խորհուրդները շատ օգտակար էին և ինձ օգնեցին ձեռք բերել նոր հմտություններ: Ձեր ջանքերն ու սովորեցնելու հանդեպ կիրքը թողել են մնայուն ազդեցություն, և ես շնորհակալ եմ այն գիտելիքների համար, որ դուք փոխանցեցիք:




    Լուսինե Գասպարյան
Փաթեթ
Վճարման համակարգ