EcoSnackMaker
Դարձի՛ր սնեքմեյքեր
Բնական սնեքերի պատրաստման և օնլայն վաճառքի դասընթաց
Ժամանակատախտակ
Հոկտեմբերի 26
12։00
Հոկտեմբերի 26
12։00
3․ Բանջարեղենային չիպսեր
Դդում, գազար, պղպեղ, լոլիկ, վարունգ, դդմիկ, բազուկ
Հոկտեմբերի 27
12։00
Հոկտեմբերի 27
12։00
3․1 Պատրաստման գործընթաց
Հոկտեմբերի 28
12։00
Հոկտեմբերի 28
12։00
3․2 Պատրաստ չիպսեր
Ներբեռնել
3․ Բանջարեղենային չիպսեր, կանաչիներ, համեմունքներ
Դդում, գազար, պղպեղ, բազուկ, դդմիկ, վարունգ, լոլիկ, կանաչ սոխ, նեխուր
3․1 Պատրաստման գործընթացը
3․2 Պատրաստ չիպսեր
Առաջադրանք
Չորացրեք տվյալ դասի չիպսերից 2 տեսակ և ուղարկեք նկարը ինձ
բեռնել նկարը
Ուղարկել
Բանջարեղենային չիպսերի չորացման ժամն ու աստիճանը
Թարմ բանջարեղեն - չիպս
Բանջարեղենները կտրելու հաստությունը
Եթե դեռ մնացին հարցեր, գրեք այստեղ
Ուղարկել
Ուշադիր նայե՞լ ես մոդուլի բոլոր դասերը
0
Հարցերի դեպքում գրել (Telegram)
+374 33 331020
կամ
ecosnack.am@gmail.com
էլ.փոստին