EcoSnackMaker
Դարձի՛ր սնեքմեյքեր
Բնական սնեքերի պատրաստման և օնլայն վաճառքի դասընթաց
Ժամանակատախտակ
Հոկտեմբերի 15
12։00
Հոկտեմբերի 15
12։00
2․1 Մրգային չիպսեր
Ելակ, ծիրան, սալոր, թուզ, դեղձ
Հոկտեմբերի 17
12։00
Հոկտեմբերի 17
12։00
2․1 Մրգային չիպսեր
Սեխ, ձմերուկ, տանձ, խնձոր, արքայանարինջ
Հոկտեմբերի 18
12:00
Հոկտեմբերի 18
12:00
2․1 Մրգային չիպսեր
Կիվի, բանան, արքայախնձոր, ցիտրուսներ
Հոկտեմբերի 19
12:00
Հոկտեմբերի 19
12:00
Չիպսերի պատրաստման գործընթացը
Հոկտեմբերի 20
12:00
Հոկտեմբերի 20
12:00
Պատրաստ չիպսերը
Ներբեռնել
2․1 Մրգային չիպսեր
Ելակ, ծիրան, սալոր, թուզ, դեղձ
Առաջադրանք
Չորացրեք տվյալ դասի չիպսերից 2 տեսակ և ուղարկեք նկարը ինձ
բեռնել նկարը
Ուղարկել
Ներբեռնել 1.1 դասը
2.2 Մրգային չիպսեր
Ձմերուկ, սեխ, տանձ, խնձոր, արքայանարինջ
Առաջադրանք
Չորացրեք տվյալ դասի չիպսերից 2 տեսակ և ուղարկեք նկարը ինձ
բեռնել նկարը
Ուղարկել
2․3 Մրգային չիպսեր
Կիվի, արքայախնձոր, բանան, ցիտրուսներ, ազնվամորի, խաղող
Առաջադրանք
Չորացրեք տվյալ դասի չիպսերից 2 տեսակ և ուղարկեք նկարը ինձ
բեռնել նկարը
Ուղարկել
2․4 Չիպսերի պատրաստման գործընթացը
Մրգային չիպսերի չորացման ժամն ու աստիճանը
Մրգերը կտրելու հաստությունը
Թարմ միրգ - չիպս
Մրգի տեսակներ
Եթե դեռ մնացին հարցեր, գրեք այստեղ
Ուղարկել
Ուշադիր նայե՞լ ես մոդուլի բոլոր դասերը
0
Հարցերի դեպքում գրել (Telegram)
+374 33 331020
կամ
ecosnack.am@gmail.com
էլ.փոստին